Τετάρτη, 7 Ιανουαρίου 2009

ΧΟΡΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ
Στις 10 Φεβρουαρίου του 1948 εγκρίθηκαν οι εκθέσεις του πανίσχυρου Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας (ΣΕΑ) των ΗΠΑ το οποίο καθόριζε τον τρόπο δράσης των μυστικών υπηρεσιών σε περιοχές ειδικού ενδιαφέροντος και συγκεκριμένα Ιταλία, Ελλάδα, Τουρκία και Ιράν.
Το 1970 ο στρατηγός Ουεστμόρλεντ αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων της Αμερικής κατάρτισε το περίφημο «Εγχειρίδιο», σύμφωνα με το οποίο αν κάποιος από τους συμμάχους πήγαινε ενάντια στα συμφέροντα των πανίσχυρων αμερικανικών εταιρειών, τότε το ΝΑΤΟ με τους δικούς του μηχανισμούς αλλά και σε συνεργασία με τις μυστικές υπηρεσίες(αμερικάνικες και ντόπιες) αναλάμβανε την υποχρέωση να αλλάξει τις δομές του «κράτους ταραξία» και με διάφερες ενέργειες να φέρει στην εξουσία υπάκουες σε αυτήν παρατάξεις και πρόσωπα του πολιτικού συστήματος.
Έτσι σύμφωνα με το «εγχειρίδιο», οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες πρέπει να εξασφαλίσουν διείσδυση στα υπονομευτικά ρεύματα ειδικών πρακτόρων, με αποστολή την συγκρότηση ομάδων κρούσης από τα ποιο ακραία στοιχεία της εξέργεσης. Στην περίπτωση αυτή η χρησιμοποίηση ακροαριστερών οργανώσεων μπορεί να οδηγήσει στο ζητούμενο στόχο.
Κατά την διάρκεια της χούντας η ιταλική φασιστική οργάνωση «Όρντινε νουόβο» αποστέλλει μπράβους στην Ελλάδα και αφού εκπαιδεύτηκαν κατάλληλα από το καθεστώς των συνταγματαρχών επιστρέφουν στην Ιταλία όπου, προσποιούμενοι τους αναρχικούς και αριστεριστές εισχωρούν σε διάφορες οργανώσεις με σκοπό την διάπραξη ακροτήτων προκειμένου να κατηγορηθούν οι «κόκκινοι».
Η χρηματοδότηση τόσο των συνταγματαρχών όσο και των φασιστικών οργανώσεων της Ιταλίας γινόταν μέσω της «Κοντίνενταλ Ιλλινόις Μπάνκ» που ανήκε στον Νταίηβιντ Μάτιου Κένεντυ ο οποίος υπήρξε εκπρόσωπος των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ από το 1971έως το 1973.
Στο βιβλίο του «οι πραγματικοί κυρίαρχοι του κόσμου», ο περίφημος πράκτορας της ΣΙΑ Γκονζάλε Μάτα περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια πως οι μυστικές υπηρεσίες της Αμερικής χρησιμοποίησαν την φοιτητική Γαλλική εξέγερση του 68 προκειμένου καταφέρουν τελειωτικό πολιτικό πλήγμα εναντίον το Ντεγκώλ, ο ποίος αμφισβήτησε την κυριαρχία των ΗΠΑ αλλά και εξεδίωξε το ΝΑΤΟ από την Γαλλία και επιπλέον οραματίσθηκε μια ανεξάρτητη Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία δεν έχει καμία σχέση με την σημερινή καρικατούρα του Σολάνα. Επιπλέον ο Ντεγκώλ είχε δείξει ιδιαίτερη συμπάθεια στα εθνικοαπελευθερωτικά κινήματα της Λατινικής Αμερικής με αποκορύφωμα την καταδίκη της Αμερικανικής επέμβασης στην Δομινικανή Δημοκρατία. Κρίνω σκόπιμο να αναφέρω επί λέξη τον διάλογο του ειδικού εκπροσώπου της αμερικανικής κατασκοπείας στο Παρίσι Γκράμ με τον πράκτορα «Κύκνο» και τα καθήκοντα του «Δεν πρόκειται για διευκόλυνση των αριστερών για να καταλάβουν την εξουσία, αλλά ενθαρρύνοντας τις ταραχές και προκαλώντας συγκρούσεις μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας να προκληθεί η σιωπηρή πλειοψηφία των Γάλλων μπροστά τον κίνδυνο, ώστε να αναγκασθεί ο Ντεγκώλ να αλλάξει πολιτική, να ξεκόψει από τις ανατολικές χώρες και να επιστρέψει στα πλαίσια μιας Ευρώπης συμμάχου των ΗΠΑ………….. Επιβάλλεται λοιπόν να πλησιάσουμε τους καθοδηγητές της υπονομευτικής δραστηριότητας, ώστε να γνωρίζουμε τα σχέδια τους και να τα επηρεάζουμε προς τα συμφέροντα μας . Οι καταστροφές και οι τραυματισμοί είναι τώρα οι καλύτεροι σύμμαχοι μας.»*
Η συνέχεια είναι γνωστή, ο Ντεγκώλ διαλύει την Εθνοσυνέλευση και στους δρόμους ξεχύνεται η «σιωπηρή πλειοψηφία» που τόσο έντεχνα φρόντισαν να αφυπνίσουν οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες μέσω των προβοκατόρων του «γκοσιστικού» κινήματος.
Πέφτει η επιρροή του Ντεγκώλ , χάνει το δημοψήφισμα και παραιτείται.
ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΝ ΕΛΛΑΔΑ
Το 1955 δημιουργήθηκε στην Ελλάδα από την CIA παρακρατική «Κόκκινη Προβιά» και επανδρώθηκε με ακροδεξιούς εξτρεμιστές που είχαν υπηρετήσει στους Λόχους Ορεινών Καταδρομών (ΛΟΚ), και άλλα ειδικά στρατιωτικά τμήματα , με πράκτορες των στρατιωτικών και πολιτικών μυστικών υπηρεσιών και με πολίτες, σε πολλές δε περιπτώσεις σε απόλυτη συνεργασία με τον υπόκοσμο. Η παραπάνω οργάνωση ήταν υπεύθυνη μεταξύ των άλλων και για το πραξικόπημα του 67.
Η οργάνωση του εκλογικού πραξικοπήματος του 1961 αποδίδεται στα επιτελικά σχέδια του Λάφλιν Κάμπελ. Στην επιχείρηση «κατάργησης» του Γεωργίου Παπανδρέου (15 Ιουλίου 1965) η οργανωτική ευθύνη ανήκει στον Τζών Μώρυ, ο ίδιος με την συνεργασία του Χάρυ Γκρήν είχε την εποπτία του πραξικοπήματος των συνταγματαρχών.
Η προβοκάτσια στον Γοργοπόταμο που στοίχησε την ζωή 13 πατριωτών και περίπου 100 τραυματίες ήταν έργο της ΣΙΑ και των ντόπιων λακέδων. Σύμφωνα με μυστική έκθεση του συνταγματάρχη Μάρσαλ που υπηρετούσε στην αμερικανική πρεσβεία ως στρατιωτικός ακόλουθος «τα πρόσωπα που πήραν μέρος στην επιχείρηση του Γοργοποτάμου της 29-11-1964, έλαβαν λεπτομερείς οδηγίες και έδρασαν κάτω από τον αυστηρό έλεγχο των πρακτόρων της ΚΥΠ και των ΗΠΑ».
Αξιοσημείωτη είναι η στρατολογική προτίμηση της ΣΙΑ σε πρόσωπα με δοσιλογικό παρελθόν και ανθρώπους του υποκόσμου.
ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Τις τελευταίες ημέρες όλοι ήμαστε θεατές ενός πανελλήνιου ξεσηκωμού των μαθητών και γενικότερα της νεολαίας. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες και αιτίες του θυμού των νέων, που ανεπιφύλαχτα συμπαρατάσσομαι μαζί τους. Εκείνο όμως που με προβληματίζει είναι ο εκφυλισμός της κινητοποίησης των νέων, με την εισχώρηση ακραίων στοιχείων και κουκουλοφόρων με αποτέλεσμα η εκτροπή της κίνησης προς λάθος κατεύθυνση.

. *Τα κρυφά ελατήρια της διεθνούς τρομοκρατίας , του Λ.ΖΑΜΟΪΣΚΙ

Η κινητοποίηση στην αρχή και δίκαιη ήταν και αναμενόμενη από εκεί και πέρα οι βανδαλισμοί, οι πυρκαγιές και οι λεηλασίες με αναγκάζουν να θέσω κάποια ερωτήματα


1. Ενώ στο αρχικό στάδιο η εξέγερση είχε έντονο το συναισθηματικό στοιχείο και οι κινητοποιήσεις ήταν αυθόρμητες, στην συνέχεια μπήκε η τεχνολογία και οι μαθητές κατευθύνονταν με μηνύματα που λάμβαναν στο κινητό τηλέφωνο (sms). Για να αποσταλούν ταυτόχρονα αυτή η σωρεία των μηνυμάτων(μιλάμε για δεκάδες χιλιάδες ταυτόχρονα) απαιτείται μια τεράστια βάση δεδομένων όπου θα υπάρχουν λεπτομερώς τα στοιχεία των μαθητών συγκεκριμένης ηλικίας ανεξαρτήτως τηλεφωνικής εταιρείας. Άρα πρέπει να έχουμε μια σύμπραξη όλων των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, πράγμα αδύνατον, ή πρέπει να υπάρχει κάτι πολύ ……..μεγαλύτερο. Βεβαίως είναι δυνατόν να έχουν χρησιμοποιηθεί τα υπάρχοντα στοιχεία από εταιρίες που δραστηριοποιούνται σε διαφημίσεις ή Τήλε πωλήσεις αλλά αυτό είναι εύκολο να βρεθεί και να μάθουμε από ποιον πληρωθήκανε για την παροχή των υπηρεσιών τους.
2. Προκηρύξεις που ρίχθηκαν το βράδυ της πέμπτης στην Ομόνοια ήταν γραμμένα στα αλβανικά και μεταφράζονταν σε «Μπάτσοι – γουρούνια – δολοφόνοι», ποιοι είναι αυτοί που προσπαθούν να εμπλέξουν τους μετανάστες σε αυτό το παιχνίδι;
3. Τι εννοούσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις 11-6 στην βουλή «όλη η περιοχή από την Μαύρη Θάλασσα, τα Βαλκάνια και την Νοτιοανατολική Μεσόγειο είναι ζώνη ειδικού ενδιαφέροντος για την μεταφορά καυσίμων και μην εμπλακείτε σε αυτή την τεράστια γεωπολιτική σύγκρουση και αναδιανομής των σφαιρών επιρροής.
4. Στις 14 Μαρτίου του 2008 η φιλανδική κυβέρνηση εξέδωσε «Σχέδιο Διαφυγής σε Περίπτωση κρίσης στην Ελλάδα» και ενημέρωσε τους 1600 Φιλανδούς που κατοικούν στην πατρίδα μας και επιπλέον τους διάνειμε ακόμη και χάρτες με δρομολόγια διαφυγής αλλά και χώρους συγκέντρωσης(τι παραπάνω ήξεραν αυτοί;».
5. Για ποιο λόγο είχαν εγκατασταθεί πολυπληθή τηλεοπτικό συνεργεία του ΒBC και του Reuters στην Αθήνα από της 15 Νοεμβρίου και ποιο έκτακτο σοβαρό αναμενόμενο περιστατικό απαιτούσε την παρουσία τους πέραν των μονίμων ανταποκριτών που είναι μόνιμα εγκατεστημένοι στην Αθήνα;*


*ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 14-12-08
6. Ποιος είχε την δυνατότητα να τοποθετήσει πέτρες θαλάσσης σε κύρια σημεία της Αθήνας; μόνον στην οδό Μάρνης ο Δήμος Αθηνών φόρτωσε 27 αυτοκίνητα.
7. Ποιοι ήταν αυτοί οι καταληψίες της ΕΡΤ κατά την διάρκεια των ειδήσεων και συγκεκριμένα την ώρα της ομιλίας του πρωθυπουργού που καλούσαν σιωπηρά με ανάρτηση πανό τον ελληνικό λαό να βγει στους δρόμους;
8. Ποιος από τους παραπάνω νεαρούς καταληψίες είχε τις ειδικές γνώσεις χειρισμού της πολύπλοκης ηλεκτρονικής κονσόλας ώστε να κάνει κοντινά και σε πολλές περιπτώσεις διπλά πλάνα με την ταυτόχρονη εικόνα των καταληψιών αλλά και του πρωθυπουργού;
9. Είχαν υποστεί ειδική εκπαίδευση και πειθαρχεία οι παραπάνω καταληψίες; Γιατί ήταν απόλυτα συγχρονισμένοι και πειθαρχημένοι και όταν ο φακός ζουμάριζε στα πρόσωπα τους , αυτοί με απόλυτο συντονισμό και χωρίς παράγγελμα σήκωναν ταυτόχρονα το πανό κρύβοντας μέρος του προσώπου τους προκειμένου να μην αναγνωρισθούν. Όλα τα παραπάνω χρειάζονται εκπαίδευση και ατέλειωτες πρόβες για την επακριβή υλοποίηση τους , πέραν των ειδικών γνώσεων για τον xχειρισμό της κονσόλας.
10. Στα πρόσφατα γεγονότα συμμετείχαν αρκετοί Ιταλοί, δεδομένων των ιστορικών παρακρατικών σχέσεων των μυστικών στρατών του ΝΑΤΟ (επιχείρηση Gladio) και ειδικά των συγκοινωνούντων δοχείων μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας, ποιος ήταν ο ρόλος στη όλη υπόθεση του παραπάνω μηχανισμού. Το 1990 ο ΥΠΕΘΑ κ. Βαρβιτσιώτης διαβεβαίωσε την ελληνική βουλή ότι η «επιχείρηση κόκκινη προβιά» έχει καταργηθεί. Εγώ τουλάχιστον που συμμετείχα στην αποκάλυψη της δυσκολεύομαι να το πιστέψω και καλό είναι να γίνει κάποια έρευνα για τυχόν μετάλλαξη της και τον ρόλο της στις τελευταίες εκτροπές.
11. Ποιος είχε την τεχνογνωσία κατασκευής αυτοσχέδιας σφαίρας που χρησιμοποιήθηκε στο περιστατικό του τραυματισμού μαθητή στο Περιστέρι.
12. Ποιοι ήταν αυτοί που γαζώσανε το λεωφορείο των ΜΑΤ με δύο διαφορετικά καλάσνικοφ; Πως είναι δυνατόν αντιεξουσιαστές να διαθέτουν τέτοιο οπλισμό και να οργανώνουν μια τέτοια επιχείρηση; Άρτια από πλευράς θέσεως βολής, ώρας αλλά και σχεδίου διαφυγής; Πέραν του ότι οπωσδήποτε πρέπει να υπήρχε και ομάδα υποστήριξης διαφυγής και τυχόν εμπλοκής.
13. Πώς είναι δυνατόν να χρησιμοποιήθηκα εκκριτικά τελευταίου τύπου, και ποιος τα προμήθευσε στους «εξεγερμένους» ;
14. Που και ποιος εκπαίδευσε τους παραπάνω στην χρήση των εν λόγω εκρηκτικών;
15. Το σύνολο των συλληφθέντων αλβανών δεν κατοικούσαν στην Ελλάδα αλλά ήταν εισαγωγής για τα γεγονότα
16. Ποιος μηχανισμός υλοποίησε την μεταφορά των παραπάνω αλβανών;
17. Γιατί προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τον ελληνικό λαό με επιθέσεις ακόμη και στον προαστιακό ηλεκτρικό;
ΣΗΜΕΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Θα είναι αστείο να πιστέψει κανείς ότι κάποιοι αναρχικοί και αντιεξουσιαστές προέβησαν σε όλη αυτή την καταστροφή των περιουσιών ανθρώπων του μόχθου καθόσον ο εχθρός τους είναι το παρόν κράτος και το μεγάλο κεφάλαιο. Η συμπάθεια των παραπάνω (που στα γεγονότα κατασυκοφαντήθηκαν και αυτοί) είναι δεδομένη για τα λαϊκά στρώματα . Πέραν της «απαλλοτρίωσης» καταναλωτικών αγαθών από τα σουπερ μάρκετ και την αναδιανομή τους σε αναξιοπαθούντες, χαρακτηριστικά θα αναφέρω ότι άνοιξαν και λογαριασμό σε τράπεζα προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για την αποκατάσταση περιπτέρου (που καταστράφηκε στα πρόσφατα γεγονότα στην Θεσσαλονίκη ) μιας γριούλας.
Το μέγα ζητούμενο είναι ποιοι κρύβονται κάτω από τις κουκούλες και ποιοι πίσω από αυτούς. Η κυβέρνηση γιατί παρακολουθεί αμήχανη τους κουκουλοφόρους και δεν προβαίνει στην σύλληψη τους, μήπως φοβάται ότι αυτούς που θα βρει θα είναι πρόσωπα με διασυνδέσεις πέραν του Ατλαντικού;
Γιατί η κυβέρνηση δεν προβαίνει στην αποκάλυψη της βάσης δεδομένων αποστολής των SMS, μήπως φοβάται ότι θα είναι η ίδια βάση δεδομένων που παρακολουθούσε τα τηλέφωνα του πρωθυπουργού αλλά και όλης της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας μας;
.
ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΩΤΩΝ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 60 ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ
Ο Καραμανλής ο πρεσβύτερος παρά την προειδοποίηση της ΣΙΑ να αποφεύγει τις «κακές παρέες στρατηγό με τον στρατηγό Ντεγκόλ» και να δώσει τα κοιτάσματα αλουμινίου σε εταιρεία αμερικανικών συμφερόντων, προσκαλεί τον στρατηγό στην Ελλάδα όπου και του επιφυλάσσεται μεγαλειώδης υποδοχή..
Την δεκαετία του 60 ο Κ. Καραμανλής επιχειρεί στροφή στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι και ερωτοτροπεί με τον Ντεγκώλ και τις ανατολικές χώρες*, οι ιαχές του πλήθους «Ελλάς Γαλλία Συμμαχία» ήταν μια ψυχολογική επιχείρηση προπαρασκευής της κοινής γνώμης για τον νέο προσανατολισμό της χώρας. Ο Καραμανλής του 60 ήταν εξαρτημένος από τους Αμερικανούς αλλά δεν ήταν υποτακτικός.
Όταν ο στρατηγός Ντεγκόλ στον περίφημο λόγο του στην Θεσσαλονίκη δίνει εγγυήσεις για τα βόρεια σύνορα της χώρας μας έναντι πάσης επιβουλής…. στους Νατοϊκούς κύκλους επικρατεί πανικός (μέχρι τότε το προνόμιο αυτό ανήκε αποκλειστικά στην Αμερική).
*Τα ατμοηλεκτρικά εργοστάσια άνθρακος της ΔΕΗ που κατασκευάσθηκαν επί ημερών ήταν κατασκευής της Ανατολικής Γερμανίας και η πλειονότητα των εξαγωγών της χώρας μας διακινούνταν προς τις Ανατολικές Χώρες μέσου ενός πολύπλοκου συστήματος «κλήρινγκ» που είχε υπογράψει με την Σοβιετική Ένωση, η δε ύπαιθρος είχε γεμίσει από τρακτέρ Μπελαρούς και μηχανήματα ανατολικής προέλευσης.
Ο Ντεγκόλ αποχωρεί από την Ελλάδα με την αποικιακή σύμβαση της «Πισινέ» και μετά από δύο ημέρες στην ίδια πόλη που του έγινε η υποδοχή δολοφονείται ο Λαμπράκης και αρχίζει η πτώση του Καραμανλή.

Όταν ο Καραμανλής πληροφορήθηκε την δολοφονία του Λαμπράκη, αναφωνεί το περίφημο «ποιος κυβερνά αυτό τον τόπο». Βεβαίως και δεν εννοούσε το παλάτι που ήταν μια μικρή επιμέρους συνιστώσα του όλου εσμού που όχι μόνον ανέχθηκε αλλά και αντρώθηκε κατά την διάρκεια της διακυβέρνησης του αλλά και σε ορισμένες περιπτώσεις δέχθηκε και τις υπηρεσίες του.
Όταν δε φοβούμενος και για την ίδια του την ζωή έφυγε νύχτα και με το ψευδώνυμο Τριανταφυλλίδης για την Γαλλία προκειμένου να ζητήσει την προστασία του Ντεγκώλ το τοπίο ξεκαθαρίζει και οι φόβοι αποκτούν ταυτότητα (ΝΑΤΟ - ΣΙΑ).
Ο νεότερος Καραμανλής εξηρτημένος και αυτός από τους Αμερικανούς αλλά βαδίζοντας και αυτός στα χνάρια του θείου του όταν αποφασίζει να πάει ενάντια στα αμερικανικά συμφέροντα (σχέδιο Ανάν, αγωγός Μπουργκάζ- Αλεξανδρούπολης- Βέτο στην ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ) περίεργα πράγματα αρχίζουν να συμβαίνουν στην χώρα μας με το ξεσάλωμα των ξένων μυστικών υπηρεσιών( απαγωγή Πακιστανών, τηλεφωνικές παρακολουθήσεις της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας κλπ)
ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Είναι αλήθεια πως τα γεγονότα τα πυροδότησε η άνευ λόγου και αδίστακτη δολοφονία του 15χρόνου μαθητή Αλέξη Γρηγορόπουλου και ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι με αποτέλεσμα να ξεχυθούν οι μαθητές στους δρόμους.
Είναι αλήθεια ότι η κυβέρνηση του Καραμανλή που ανήλθε στην εξουσία με το σύνθημα «οι νταβατζήδες στην φυλακή» , την επομένη των εκλογών όχι μόνο τα βρήκε μαζί τους αλλά και σε ορισμένες περιπτώσεις συναγωνίστηκε την προηγούμενη κυβέρνηση σε διαφθορά.
Είναι αλήθεια ότι όλοι μας εξαπατήσαμε την νεολαία και υποθηκεύσαμε το μέλλον τους και κάποτε πρέπει να τους ζητήσουμε συγγνώμη για την Ελλάδα που τους παραδίνουμε.
Είναι αλήθεια ότι η διακυβέρνηση του τόπου από τα δύο μεγάλα κόμματα τα τελευταία χρόνια, έχουν φέρει σε αδιέξοδο την νεολαία και καλά κάνει και αγωνίζεται.
Είναι αλήθεια ότι ο Καραμανλής στάθηκε κατώτερος των περιστάσεων. Αλλά από εκεί και πέρα αυτό είναι ένα εσωτερικό ζήτημα και πρέπει να το λύσουμε εμείς μεταξύ μας και όχι με την επέμβαση ξένων σκοτεινών κύκλων που επιχειρούν την ανατροπή του σημερινού πρωθυπουργού προκειμένου να αναλάβει κάποιος από τους ένθερμους υποστηριχτές του σχεδίου Ανάν και των αμερικανικών συμφερόντων. Διότι ο μεγαλύτερος κίνδυνος στην παρούσα φάση είναι η εκτροπή της μαθητικής εξέγερσης προς άλλη κατεύθυνση και το καπέλωμα της από ξένα κέντρα προς το συμφέρον σκοτεινών δυνάμεων.

Κοζάνη 26 – 12 - 08


Δεν υπάρχουν σχόλια: